Yeni 7 Kişilik C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Citroen, kompakt SUV pazarına güçlü bir geri dönüş yaparak tamamen yeni C3 Aircross modelini tanıttı. Bu araç, Smart Car platformunu kullanarak, hem benzinli hem de elektrikli seçenekleriyle dikkat çekiyor. Avrupa’da Trnava fabrikasında üretilen C3 Aircross, modern ve kaslı tasarımıyla gerçek bir SUV deneyimi sunuyor. Uzunluğu 4.39 metre olan bu model, 5 ve 7 koltuklu versiyonlarıyla segmentinin en geniş iç mekanını sağlıyor.

Yeni C3 Aircross, geniş iç hacmi ve yüksek konforu ile şehir içi ve uzun yolculuklarda kullanıcılara rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Citroen Advanced Comfort koltuklar ve süspansiyon sistemi, sürüş keyfini artırırken, 10.25 inçlik dokunmatik ekran ve Head-Up Display gibi ileri teknoloji donanımlarla donatılmış. Araç ayrıca, güvenlik konusunda da iddialı, aktif güvenlik freni, şerit takip asistanı ve sürücü dikkat uyarısı gibi pek çok teknolojiyi bünyesinde barındırıyor.

C3 Aircross’un motor seçenekleri arasında 136 beygir gücünde hibrit motor ve tamamen elektrikli versiyon bulunuyor. Elektrikli versiyonu, 300 km’nin üzerinde bir menzil sunarken, hızlı şarj özelliği ile sadece 26 dakikada %80’e kadar şarj olabiliyor. Ayrıca, 2025 yılında menzili 400 km’nin üzerinde olan bir versiyonun piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yeni C3 Aircross, aileler için ideal bir SUV olarak tasarlandı. Yerden yüksek yapısı ve geniş iç hacmi ile dikkat çeken araç, 7 koltuklu versiyonuyla da geniş aileler için uygun. Arka koltuklar katlanarak, gerektiğinde daha fazla bagaj alanı sunuyor. 5 koltuklu versiyonu ise segmentinde en geniş diz ve dirsek mesafesini sağlıyor.

citroen c3 aircross iç mekan

Citroën C3 Aircross’un 7 koltuklu versiyonu, geniş iç hacmi ve esnek oturma düzeni ile aileler için ideal bir seçenek sunuyor. 2,67 metrelik dingil mesafesi ile erişim kolaylığına sahip olan model 7 koltuklu versiyonda, ikinci sıradaki koltuklar 40/60 oranında yatırılabilyor ve böylece üçüncü sıraya erişimi kolaylaşıyor. Üçüncü sırada yer alan ekstra 2 koltuk gerektiğinde kullanılmak üzere 50/50 katlanabilen bir yapıya sahip.

Ayrıca, üçüncü sıradaki yolcular için koltuk başlıkları, kolçaklar, bardak tutucular ve USB soketi gibi donanımlar da mevcut. Tüm koltuklar açıldığında, bagaj hacmi 40 litre, 5 koltuklu konfigürasyonda ise 330 litreye ulaşıyor. Aracın alçak yükleme eşiği ve geniş bagaj kapağı, yükleme ve boşaltma işlemlerini pratik bir hale getirmeyi de başarmış.

Citroën’in yeni görsel kimliği, geniş ön panjurları ve dikey renk klipsleri ile desteklenen iddialı tasarımıyla öne çıkıyor. Yeni logo ve üç noktalı ışık imzası, araca modern ve güçlü bir görünüm kazandırıyor. Aracın yüksek tavanı ve büyük jantları, SUV tarzını vurguluyor.

Yeni C3 Aircross, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleri sunuyor. Hibrit versiyonu, e-DCT otomatik şanzıman ile donatılmış olup, 136 beygir gücünde 1.2 PureTech motor kullanıyor. Elektrikli versiyonu ise 44 kWh batarya ile 113 beygir gücünde bir motor sunuyor. Bu versiyon, hem şehir içi kullanımda yeterli performans sağlıyor hem de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Citroën, yeni C3 Aircross ile elektrikli mobiliteyi daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Elektrikli versiyonu, Avrupa pazarında 30.000 Euro’nun altında bir fiyatla satışa sunulacak. Benzinli versiyonu ise 20.000 Euro’nun altında bir fiyatla kullanıcılarla buluşacak.

Yeni C3 Aircross, kullanıcılarına sunduğu konfor ve teknolojik donanımlarla, günlük yaşamı kolaylaştırıyor. Citroen Advanced Comfort süspansiyon ve koltuklar, araç içi konforu artırırken, geniş iç hacmi ve yüksek sürüş pozisyonu ile rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca, yeni nesil bilgi-eğlence sistemi ve bağlantı özellikleri ile sürüş keyfini artırıyor.

Citroen C3 Aircross, güçlü tasarımı, geniş iç hacmi ve ileri teknolojik donanımları ile kompakt SUV segmentinde iddialı bir model olarak öne çıkıyor. Benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleri ile kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap eden model, hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için ideal bir seçenek olmayı hedefliyor.

SON EKLENENLER