Yeni Dacia Spring Tanıtıldı

Dacia Spring

Dacia, uygun fiyatlı araçlar sunma misyonunu sürdürüyor ve yeni Spring modeliyle bu hedefini daha da ileri taşıyor. Spring, sürücüleri tamamen elektrikli arabalara geçmeye teşvik eden bir tasarıma sahip. Yeni Dacia Spring, ilk olarak yeni nesil Duster’da görülen yeni Dacia tasarım dilini benimsiyor. İç mekanda yapılan kapsamlı yenilikler, aracı daha modern ve kullanışlı hale getirmiş.

Yeni Dacia Spring, sürücülerin gerçek ihtiyaçlarına uyarlanmış uygun fiyatlı ve tamamen elektrikli bir araç olarak öne çıkmayı hedeflemiş. 2021’deki lansmanından bu yana, Avrupa pazarındaki en uygun fiyatlı tamamen elektrikli araçlardan biri olma özelliğini halen koruyor.

Aynı zamanda Yeni Spring, sınıfındaki en iyi depolama hacmini sunarak rakiplerinden ayrılıyor. 308 litrelik bagaj kapasitesi, arka koltuklar katlandığında 1.004 litreye kadar çıkabiliyor. Bu rakam, benzer boyuttaki rakip araçlardan çok daha fazla eşya alabilme kapasitesine sahip olduğunu gösteriyor.

Yeni Dacia modelinde krom ve deri gibi parçalarının çıkarılması veya tam boyalı parçaların sayısının artırılması gibi detayları ile aracın daha çevre dostu olmasını sağlanmış. Ayrıca Green NCAP, Dacia Spring’e Ağustos 2022’de en yüksek puan olan 5 yıldızlı derecesini verdi. Değerlendirmede, aracın hava kalitesi, küresel ısınma ve enerji verimliliği üzerindeki etkileri ölçüldü. Spring, enerji verimliliği ve düşük çevresel etkisi sayesinde her kategoride mükemmel bir performans sergiledi.

2 Şubat 2023’te, Green NCAP 2022’nin En İyi Araba ödülünü açıkladı ve Spring, Avrupa elektrikli araçlarının hafif sıklet temsilcisi olarak pazarın ağır toplarını geride bıraktı. Bu 5 yıldızlı derece, Dacia’nın pazarın en iyi fiyat-performans oranına sahip ve çevre dostu araçlar sunma çabasını ödüllendiriyor.

Dayanıklı ve modern tasarımı, geniş depolama alanları ve çevre dostu özellikleri ile dikkat çeken Yeni Dacia Spring, uygun fiyatlı ve verimli bir elektrikli araç arayan sürücüler için ideal bir seçenek haline gelmeyi başarmış görünüyor.

SON EKLENENLER